Tarina

Katja ja Helena tapasivat samalla valmennuskurssilla vuosi sitten ja pitivät yhteyksiä myöhemminkin. Aloimme kesän 2018 kynnyksellä jutella, että mitä suunnitelmia kesälle kummallakin oli. Molemmat olivat samaan aikaan ajatelleet, tekevänsä kesäksi verkkovalmennuksen ruokailuun liittyen. 

Katja oli kaavaillut julkaisevansa ravintovalmennusverkkokurssin, jossa opeteltaisiin terveellisen ruokavalion kulmakiviä ja koostettaisiin askel askeleelta terveellistä ja hyvinvointia tukeva ruokavalio. Helena puolestaan oli miettinyt reseptikurssia, jossa järjestettäisiin reseptit järjestykseen ja opeteltaisiin uusia rutiineja, joilla saataisiin ruokakaaos selätettyä ja arki sujumaan.

Siitä lähti idea yhteystyöstä.

Kun ajatus molemmilla oli varsin valmis, saatiin hämmästyttävän hyvin yhteen sopiva valmennuskokonaisuus aikaan vaivatta. Teemat täydensivät toisiaan täydellisesti ja kokoaa yhteen molempien ammattitaidon. Helena on kasvatustieteen maisteri, koulutettu ammattijärjestäjä ja ajankäytön valmentaja ja Katja lisensoitu ravintovalmentaja.

Katja puhuu ravinnosta ja Helena arjen rutiineista ja molemmat kehitelevät ja ideoivat reseptejä.

 

Katja Kesti

Lisensoitu ravintovalmentaja, personal trainer

Olen lisensoitu ravintovalmentaja ja personal trainer Katja Kesti ja työssäni olen vuosien ajan auttanut satoja naisia kohentamaan terveyttään ja pudottamaan painoaan.

Oikealla tavalla koostetun ruokavalion toteuttaminen onnistuu kiireisessäkin arjessa, auttaa sinua jaksamaan energisenä koko päivän ja pitää poissa ylimääräiset herkutteluhimot. Se on sellainen, että sitä on helppo noudattaa ja juuri sen vuoksi se auttaa sinua pääsemään ihannepainoon ja pysymään siinä.

Lopputulos on hyvinvoiva, peilikuvaan tyytyväinen ja omassa kehossaan viihtyvä nainen.

Valmennukseni on läpikäynyt kymmenet tyytyväiset naiset lähivalmennuksessa, mutta nyt nämä samat opit ovat myös sinun ulottuvillasi – asuitpa missä tahansa.

Helena Ö

Kasvatustieteiden maisteri, koulutettu ammattijärjestäjä, ajankäytön valmentaja

Olen koulutettu ammattijärjestäjä ja ajankäytön valmentaja Helena Örmark. Olen työkseni auttanut kymmeniä kotitalouksia järjestämään heidän keittiönsä ja luomaan ruoka-arjen ympärille toimivia rutiineja.

Olen myös maatalon emäntä ja pyöritän päivittäin maatalon arkiruokarumbaa, johon kuuluu ajoittain työmiesten päiväruokailujen järjestäminen (1-10 hengelle). Tämän lisäksi rakastan järjestää illanistujaisia ja kodin pieniä juhlia.

Sujuvat rutiinit ruoka-arjen ympärillä tekevät ruoanlaitosta, syömisestä ja suunnittelusta vaivattomampaa ja stressittömämpää. Rutiinit vapauttavat aikaa ruoasta nauttimiseen, inspiroitumiseen ja yhteiseen ajanviettoon ruoan parissa. Etukäteen suunnittelu ja rutiinit säästävät myös hermoja ja rahaa, kun ei jatkuvasti tarvitse ravata kaupassa. Rutiinit lisäävät myös arjenhallinnan tunnetta ja tekemisen varmuutta.

Henkilökohtaisilla kotikäynneillä opetan asiakkailleni kuinka tällaisia rutiineja rakennetaan osaksi arkea ja kuinka järjestää keittiön kaapit, reseptit ja suunnitella ruokalistoja työskentelyn helpottamiseksi. Asiakkaani ovat saaneet aivan huikeita muutoksia aikaan elämässään. Nyt on aika antaa mahdollisuus yhä useammalle oppia nämä taidot.