Mukana jo lähes 1000 osallistujaa!

Menetätkö jatkuvasti hermosi ruoan ja ruoanlaiton kanssa?

Tuntuuko sinusta usein siltä, että syöt aina sitä samaa ruokaa, kaupassa käynti on viikon rasittavin kokemus, ja illat kuluvat sen asian stressaamiseen, että taas pitäisi kehitellä jotain syötävää. Samat ruoat ja pikaratkaisut pyörivät liedellä ja keittiössä päivästä toiseen, ja terveellisyydestäkin on jo jouduttu ajanpuutteen vuoksi tinkimään.

Tiedätkö, ruoka-arjen ei tarvitse olla vaivalloista, tuskaisaa ja aikaa vievää. Tässä workshopissa, kerromme sinulle, kuinka arjen ruokahuollon ympärille rakennettujen rutiinien avulla voit muuttaa arkiruokailusi täysin!

Ruoka-arjen on mahdollista olla helppoa, mukavaa ja vaivatonta ja kaiken lisäksi vielä entistä vähemmän aikaa vievää!

Workshop tapahtuu siellä missä ikinä oletkin. Saat 9.1-12.1.  suoraan sähköpostiisi kaikki 3 workshopin osaa videoina ja sunnuntaina 13.1 klo 18 pidämme neljännen osan livewebinaarina.

Kiitos paljon workshopista! Uskomatonta miten hukassa ne syömisen rutiinit ovatkaan. Todella hienosti olette koonneet konkreettiset asiat tähän! Sinikka

Todella innostava ja mielenkiintoinen workshop! Juuri tuo arjen rullaaminenhan se ainakin mulla on se suurin ongelma. Kiitos tästä! Tanja Jurvansuu

Valmentajasi

Minä olen Katja Kesti, lisensoitu ravintovalmentaja ja työkseni autan naisia voimaan paremmin arjen kiireisessä pyörityksessä. Laittamalla hieman ryhtiä ruokailuusi alat voida paremmin, jaksat päivät energisenä ja matkan varrella olemuskin hoikistuu.

Ryhtiä ruokailuun -workshop auttaa sinua oivaltamaan ne arjen ruokailun peruspilarit, joiden avulla syöminen ja ruoanlaitto ei ole pelkkiä pikaratkaisua ja hätävalintoja vaan järkevää, terveyttä ja painonhallintaa tukevaa syömistä.Ja siitä huolimatta keittiössä ei tarvitse viettää yhtään sen enempää aikaa kuin aiemminkaan, jopa päinvastoin.

Nähdään workshopissa!

Olen Helena Örmark, kasvatustieteen maisteri, koulutettu ammattijärjestäjä ja ajankäytön valmentaja.

Olen työkseni auttanut kymmeniä kotitalouksia järjestämään heidän keittiönsä ja luomaan ruoka-arjen, joka ei aiheuta stressiä ja jatkuvaa päänvaivaa ja on silti terveellinen.

Olen myös maatalon emäntä ja pyöritän päivittäin maatalon arkiruokarumbaa, johon kuuluu myös ajoittain työmiesten päiväruokailujen järjestäminen (1-10 hengelle). Tämän lisäksi rakastan järjestää illanistujaisia ja kodin pieniä juhlia.

Opetan asiakkailleni kuinka ruoka-arjesta, ruoanlaitosta ja syömisestä tehdään helppoa, nopeaa ja stressittömämpää.

Asiakkaani ovat saaneet aivan huikeita muutoksia aikaan elämässään. Nyt on aika antaa mahdollisuus yhä useammalle oppia nämä taidot.

Suosittelen workshoppia lämpimästi jos ruoka ja syöminen ovat mieliharmia aiheuttava asia elämässäsi! Osa asioista oli oli tuttuja ja selkäytimeen sisäistettyjä, mutta se pointti onkin, että Helena ja Katja ovat oivallisesti osanneet sanallistaa selkeiksi periaatteiksi syömisen ja ruokahuollon askelmerkit, jotka voivat vielä olla hukassa. Veera Saloheimo

Tosi hyvää tietoa ja selkeästi jaoteltu kokonaisuus! Kyllä tästä arkeen jäi jotain aivan konkreettistakin, esimerkiksi kasviksia hoksasin ujuttaa raasteina muun ruoan mukaan, jolloin ne uppoavat koko perheelle. Yrittäjä-kotiäiti, 2 lasta ja 1 kasviksia pelkäävä mies