Onnistuneen elämäntapamuutoksen avaimet

 

On tutkittu tosiasia, että nopeat ja rajut muutokset eivät yleensä kestä. Radikaalin elämäntapamuutoksen sijasta kannattaa etsiä 2-3 huonointa syömiseen liittyvää tapaa ja muuttaa ne ensin – pysyvästi.

Kuinka tiedät mistä tavoista sinun kannattaisi lähteä liikkeellä ja miten käytännössä kannattaa toimia?

Tämän me kerromme sinulle kaikille avoimessa webinaarissa 1.1 klo 18 – tule kuuntelemaan!

   

  Entä, jos tällä kertaa mikään ei estä sinua saavuttamasta tavoitettasi?

   

  Kun ryhdyt tekemään elämäntapamuutosta, pääset tavoitteeseesi kun teet yksinkertaisia ja pieniä asioita säännöllisesti ja pitkään. Niitä kutsutaan myös rutiineiksi ja tavoiksi. Haluatko kuulla miten luot oman arkesi ympärille niin yksinkertaiset ja pienet tavat, että mikään ei enää estä sinua saavuttamasta tavoitettasi?

   

  Onnistunut elämäntapamuutos koostuu:

  • 🍒päätöksestä
   🍒tavoitteesta ja välitavoitteista
   🍒ennakoinnista ja suunnittelusta
   🍒tukiverkostosta ja samanhenkisestä seurasta

   Miten nämä rakennetaan fiksusta ja miten tavoitteesta tehdään totta? Sen opit webinaarissa!

  Tule tekemään tavoitteestasi totta!

  Oppaanasi matkalla

  Olen lisensoitu ravintovalmentaja ja personal trainer Katja Kesti ja työssäni olen vuosien ajan auttanut satoja naisia kohentamaan terveyttään ja pudottamaan painoaan.Oikealla tavalla koostetun ruokavalion toteuttaminen onnistuu kiireisessäkin arjessa, auttaa sinua jaksamaan energisenä koko päivän ja pitää poissa ylimääräiset herkutteluhimot. Se on sellainen, että sitä on helppo noudattaa ja juuri sen vuoksi se auttaa sinua pääsemään ihannepainoon ja pysymään siinä.

  Lopputulos on hyvinvoiva, peilikuvaan tyytyväinen ja omassa kehossaan viihtyvä nainen.

  Kasvatustieteiden maisteri, koulutettu ammattijärjestäjä, ajankäytön valmentaja

  Olen koulutettu ammattijärjestäjä ja ajankäytön valmentaja Helena Örmark. Olen työkseni auttanut kymmeniä kotitalouksia järjestämään heidän keittiönsä ja luomaan ruoka-arjen ympärille toimivia rutiineja.

  Olen myös maatalon emäntä ja pyöritän päivittäin maatalon arkiruokarumbaa, johon kuuluu ajoittain työmiesten päiväruokailujen järjestäminen (1-10 hengelle). Tämän lisäksi rakastan järjestää illanistujaisia ja kodin pieniä juhlia.

  Sujuvat rutiinit ruoka-arjen ympärillä tekevät ruoanlaitosta, syömisestä ja suunnittelusta vaivattomampaa ja stressittömämpää. Rutiinit vapauttavat aikaa ruoasta nauttimiseen, inspiroitumiseen ja yhteiseen ajanviettoon ruoan parissa. Etukäteen suunnittelu ja rutiinit säästävät myös hermoja ja rahaa, kun ei jatkuvasti tarvitse ravata kaupassa. Rutiinit lisäävät myös arjenhallinnan tunnetta ja tekemisen varmuutta.